Battlestar Galactica FS2 Mod in the works

Moderator: RLG MGMT Team

Hammer
Posts: 5228
Joined: 11 May 2005, 14:50

Post by Hammer »

well you first get the "ra, ra we need every human" and then you get treated like crap. i would probably rather mop the floors. :)

any idea how to map joystck axes to game functions? i double click on the function and move the stick, thinking it will detect it, but nothing. maybe it is not seeing my stick even though it is selected in the setup application.
Helmut
User avatar
Softball
Posts: 3325
Joined: 29 Jun 2002, 18:11
Location: San Antonio, TX

Post by Softball »

Hmmm, I didn't have to remap any of my joystick buttons, I left them at the default and they worked fine. Like you said, I'm guessing it's not recognizing your joystick.
Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist
AKA: Staark or Staark_RLG
User avatar
Gator
Posts: 1412
Joined: 29 Jun 2002, 15:55
Location: Reston, VA
Contact:

Post by Gator »

check in your control panel applet and make sure that your stick is set as the "default" in case you have more than one device that your system thinks is a controller. I seem to remember having similar issues ... not sure if I had to unplug anything my pc thought was a controller so that there was only one. I remember it was a hassle ...
Image
Silence is golden - Duct Tape is silver
User avatar
Jedi Master
Posts: 1364
Joined: 11 Feb 2004, 14:32
Location: Melbourne, FL

Post by Jedi Master »

Is that an old Cylon fighter from the original BSG in one of those shots?
The Jedi Master
User avatar
Softball
Posts: 3325
Joined: 29 Jun 2002, 18:11
Location: San Antonio, TX

Post by Softball »

Looks that way, those were drones you had to shoot down in the training mission(s).
Image

"SILENCE, I KILL YOU!!" - Achmed the Dead Terrorist
AKA: Staark or Staark_RLG
Hammer
Posts: 5228
Joined: 11 May 2005, 14:50

Post by Hammer »

"preferred" is the correct terminology for XP... and i did of course check that. not sure what the deal is - i will check the fs2open forums/wiki.
Helmut
User avatar
Jedi Master
Posts: 1364
Joined: 11 Feb 2004, 14:32
Location: Melbourne, FL

Post by Jedi Master »

LOL, yeah, thanks MS...preferred is so much better a description than default!
The Jedi Master
Hammer
Posts: 5228
Joined: 11 May 2005, 14:50

Post by Hammer »

i ended up having to use the force 0 option in the setup app - in case anyone else runs into the issue.
Helmut
Post Reply